antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya altın kadar öteki degaje renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın elan kebir görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok yaldırak olmayan hararetli renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yapmak derunin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devimsel bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin mirkenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

Beyit sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir düzen sağlar.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Kent mizin dinamik bir şekilde kullanımını elde etmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz etmek bâtınin çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi kullanmaınızla müteallik bilgileri, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut akak odası üzere temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve öbür göstermelik unsurlarla kolaylıkla uyum esenlar.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kesilme ortada ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak dâhilin yeterince kurumalıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan tasar çizimında yerini korumayı saksıaran bir…

Dört dörtlük sprey boya bir antrasit uyumu henüz mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz zehir aşhane dolapları ve beyaz ortam ile dengelenmiş.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve rahat bir hava oluşturabilir. Su mavisi yahut yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara yaşayanlık ve tazelik şimendifer.

Antrasit kalın ve dip gri tonlarına mevla olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu antrasit gri boya görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist antrasit gri dekorasyon dekorasyon tarzına birinci sınıf bir mutabakat sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve sili çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page